Διοργάνωση αγώνα ορεινού τρεξίματος 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2022

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Διοργάνωση αγώνα ορεινού τρεξίματος 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2022

30 September 2022 @ 08:00 - 2 October 2022 @ 17:00

Αγώνας Ορεινού τρεξίματος στην Λέσβο.

Ακόμα ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος στην πανέμορφη Αγιασο. Rock & Trail Agiasos είναι ο πρώτος 3 η μέρος αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Μυτιλήνη – Λέσβο. Ο αγώνας είναι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιασου και στο όρος Όλυμπος.

30 Σεπτεμβρίου 17:00

Vertical. Ανάβαση 2.5 km με 300μετρα υψομετρικό. Ο αγώνας αυτός θα γίνει λίγο πιο έξω από την Μυτιλήνη στην περιοχή της Αμαλης. Αυτός ο αγώνας είναι μια μεγάλη πρόκληση για σκληρούς αναβάτες.

1 Οκτωβρίου 17:00

1000m + 1500m +5km & 10km
Αγώνες για όλους του φίλου ανώμαλου δρόμου. Από ηλικίες 6 έως 45+. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Αγιασου, Μεγάλη λίμνη (έναρξη και Τερματισμός από την διασταύρωση για Αμπελικο στο Πάρκο ) . Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site μας aegeanevents.gr. Ακόμα εκεί μπορείτε να κάνετε και την εγγραφή σας στους αγώνες.

Υπεύθυνη δήλωση γονέα:

Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση γονέα κάνοντας κλικ εδώ για να επιτρέψετε στο παιδί σας να συμμετάσχει στους αγώνες.

2 Οκτωβρίου 07:30
Ο αγώνας αυτός αποτελείται από 3 κυκλικές διαδρομές μέσα στο πανέμορφο δάσος του Καριώνα. Οι αθλητές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τα 7,5 km ή τα 26 km ή τα 40 km που θα εντυπωσιάσει κάθε συμμετέχοντα.

Σας περιμένουμε με χαρά.

Ειδικές εκπτώσεις για όλους τους συμμετέχοντες από εκτός Λέσβου .

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6948183605

Register form / Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

 Οι συμμετοχές, για λόγους ασφαλείας και βάση πρωτοκόλλων, δεν ξεπερνούν τους διακόσιους (150) αγωνιζόμενους ανά ημέρα αγώνων (150 άτομα στο σύνολο για τους αγώνες της Κυριακής ή για τα  1000m – 1500m – 5000m &10Km δεν μπορεί να ξεπερνά τα 150 άτομα) ανεξάρτητα ηλικιακής κατηγορίας, με εκκινήσεις κάθε 5 λεπτά, ανά 20 άτομα.
 Υποχρεωτική η παράδοση φωτοτυπίας εμβολιασμού του, ή φωτοτυπία RAPID test 48 ωρών, ή Self Test 12 ωρών, απόδειξη ή απόδειξη νοσηλείας covid-19,
η οποία και κρατείται από τη διοργάνωση υποχρεωτικά με εντολή από τον ΕΟΠΥ και ΓΓΑ για 4 μήνες…
 Δείτε το πρωτόκολλο της ΓΓΑ εδώ
 • Δικαίωμα συμμετοχής (εγγραφή) έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 • Η συμμετοχή αθλητών κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση γονέα ή κηδεμόνα η οποία θα πρέπει να αποσταλεί υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο somateioengnosei@gmail.com ή να κατατεθεί στη Γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.
Οι δηλώσεις συμμετοχής (εγγραφή) στους αγώνες πλέον μόνο στο χώρο της γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: +30 6948183605

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 24:00 Μετά το πέρας της ημερομηνίας δε θα γίνονται δεκτές επιπλέον συμμετοχές. Δηλώσεις συμμετοχής δεν γίνονται την ημέρα των αγώνων

 

Για να προλάβετε early bird τιμές, υποβάλλετε τη συμμετοχή σας έως και Κυριακή 18/09/2022

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Vertical Κόστος Συμμετοχής early bird Κόστος Συμμετοχής
18*25 5€ 8
25*35 5€ 8
35*45 5€ 8
45* Ανω 5€ 8
Σάββατο
1000m 8 – 11 χρονων 5€ 8
1500m 12 – 15 χρονων 5€ 8
5000m 12 – 15 χρονων 10€ 13
5000m 15 – 18 χρονων 10€ 13
5000m 18 – 30 χρονων 10€ 13
5000m 30 – 44 χρονων 10€ 13
5000m 45 – Ανω χρονων 10€ 13
10000m 18 – 30 χρονων 10€ 13
10000m 31 – 44 χρονων 10€ 13
10000m 45 – Ανω χρονων 10€ 13
Κυριακή
8Km 18€ 18
26Km 20€ 23
40Km 25€ 30€

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2022 ή και τηλεφωνικά στο Aegean Events +30 6948183605

Θα παραλάβετε όλες τις πληροφορίες με mail αλλά και την τσάντα του αγώνα από την γραμματεία κατά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας έως και μία ώρα νωρίτερα από την εκκίνησης του αγώνα .

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προβλέπεται η ύπαρξη επίσημου Ιατρού του αγώνα που ορίζει η διοργάνωση. Εφόσον γιατρός του αγώνα γνωματεύσει ότι κάποιος αθλητής βρίσκεται σε κατάσταση που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει, τότε ο αθλητής υποχρεούται να παραδώσει τον αριθμό του και να μην συνεχίσει τον αγώνα και να ακολουθήσει τις οδηγίες και εντολές του Ιατρού. Σε όλους τους σταθμούς-σημεία ελέγχου, μπορεί να δηλώνει κάθε αθλητής τυχόν ιατρικό ζήτημα που αντιμετωπίζει και σε συγκεκριμένους σταθμούς παρέχονται πρώτες βοήθειες και Ιατρικό κιτ- υλικά αντιμετώπισης μικροατυχημάτων. Η διοργάνωση του αγώνα έχει μεριμνήσει για σύστημα εθελοντών ασφάλειας και ομάδας διάσωσης Λέσβου.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ και ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο αθλητής δηλώνει ότι αποδέχεται τους παρόντες κανονισμούς τέλεσης της διοργάνωσης, οφείλει να τους σεβαστεί, να υπακούει στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών της διοργάνωσης. Κατανοεί ότι θα κινηθεί σε ορεινό περιβάλλον, με δύσβατο έδαφος και κατά τη διάρκεια των διαδρομών θα είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα. Επισημαίνεται ότι οι αθλητές συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και προϋπόθεση υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής η οποία καταγράφεται στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών. Η οργάνωση επιτηρεί τις διαδρομές, όσο αυτό είναι δυνατό, για την αποφυγή οποιουδήποτε απρόοπτου και παρέχει ιατρική βοήθεια σε αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη με την βοήθεια της Ιατρικής ομάδας και άλλων εθελοντικών ομάδων όπως της Ομάδας Διάσωσης Λέσβου. Σε περιπτώσεις όπου οι κριτές υποδείξουν στους αθλητές ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Άρνηση συμμόρφωσης σημαίνει αποκλεισμό

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η Επιτροπή Διοργάνωσης σε συνεργασία με την Επιτροπή Κριτών μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει την εκδήλωση κατά την κρίση της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγώνα ή λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε τροποποίηση προκύψει θα ανακοινώνεται σχετικά, πριν την ημέρα διεξαγωγής ή με σχετικές ανακοινώσεις την ίδια την ημέρα της διεξαγωγής. Οποιαδήποτε τροποποίηση κρίνεται αναγκαία από την επιτροπή δεν τίθεται σε αμφισβήτηση.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής της εκδήλωσης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος της διοργάνωσης. Κάθε αλλαγή που γίνεται και κρίνεται αναγκαία θα σας έρχεται με mail για την ενημέρωσή σας

ΠΟΙΝΕΣ

Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:
 • Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής.
 • Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας.
 • Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου.
 • Ρίψη απορριμμάτων.
 • Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά.
 • Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών.
 • Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ.
 • Εγκατάλειψη συναθλητή που βρίσκεται σε ανάγκη και ζητά βοήθεια και μη ενημέρωση κριτή ή υπευθύνου σταθμού επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.
 • Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου.
 • Χρήση απαγορευμένων ή ναρκωτικών ουσιών.
 • Άρνηση εξέτασης από γιατρό της διοργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των διαδρομών.
 • Εγκατάλειψη του αγώνα και μη ενημέρωση κριτή ή υπεύθυνου σταθμού επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.
 • Κοψίματα διαδρομής και οποιαδήποτε άλλη αντιαθλητική συμπεριφορά διαπιστωθεί επιφέρει αναλογικά ποινές έως τον αποκλεισμό από κάθε μελλοντική διοργάνωση.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του και έχει κόστος 50 ευρώ. Κάθε ένσταση θα πρέπει να κατατίθεται εγγράφως στη γραμματεία του αγώνα. Η απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, που απαρτίζεται από τον Υπεύθυνο Κριτών, τον Υπεύθυνο της Διοργάνωσης και τους υπεύθυνους σταθμάρχες στη ζώνη ευθύνης των οποίων καταγράφηκε τυχόν συμβάν, εκδίδεται το αργότερο μέχρι την ώρα των απονομών και είναι τελεσίδικη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια των διαδρομών και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από την όποια δημοσίευση του υλικού.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οι διοργανωτές του αγώνα διατηρούν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει την διαδρομή αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Οι διοργανωτές του αγώνα δεν ευθύνονται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Επιτροπή αποποιείται από κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος. Η Επιτροπή αποποιείται από κάθε οικονομική ευθύνη σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αναφορά στον αγώνα καλέστε στο τηλ.: +30 6948183605 στο e-mail :somateioegnosei[at]gmail.com

Χορηγοί

Details

Start:
30 September 2022 @ 08:00
End:
2 October 2022 @ 17:00
Event Category: